در این مقاله به یکی از محبوب ترین شبکه های اجتماعی جهان با موضوع ردیت چیست می پردازیم. با ما در ادامه همراه باشید تا این وب سایت با جامعه مهربانش بیشتر آشنا شویم.
شاید بهتر باشد بگوئیم ردیت یک پلت فورم متمرکزی است که میتواند منابع اطلاعاتی کاربران اینترنتی که تمام انرژی خود را در فضای مجازی صرف می کنند را به بهترین شکل ممکن از یکدیگر متمایز کند. این پلت فورم متمرکز شاید چیزی مشابه فرهنگ لغت یا ویکیپدیایی حاوی سایت هایی با مشارکت کنندگان بالا باشد که همچون نمونههای خارجی آن رو به رشد است.
بسیاری بر این باورند که ردیت چه بسا مشابه دو سایت عنوان شده وی کی پدیا یا فرهنگ لغت نیز می تواند باشد. چرا که در این سایت نیز چون سایتهای عنوان شده بیشتر بحث میزبانی مطرح است. حداقل میزبان و ارتباط دهی از منابع باز و توده های فکری که ما میخواهیم از آنها بحث کنیم، چیزی با نام ردد ایت.
ردیت در سال 2005 تاسیس شد و تا به امروز نیز به شکل باور نکردنی کاربران زیادی را به خودش اختصاص داده است. باید تصریح کرد ردیت به دلیل سهمی که به عنوان یک منبع اطلاعاتی برای کاربرانش دارد توانست به یک آرشیو اطلاعاتی بزرگ دست یابد.
باید افزود: ردیت ماهیانه تعداد صد میلیون بازدید کننده دارد که هر روز نیز افراد جدیدی به آن اضافه میشود و تا به امروز نیز بیشتر بحث برسر ارائه سهم هر کدام از کاربران در این سایت است. مباحثی چون کنترل و نظارتی که از سوی سردبیران اعمال میشود در کنار مکانیزمهای کنترل و ارائه خدمات به کاربران که با در نظر گرفتن تمام این موارد دراین سایت بیشتر میتوان گفت:« ردیت یک سایت اجتماعی یا یک شبکه اجتماعی با کاربرانی است که هر روز صدها نفر به تعداد آن افزوده میشود.»
بایداضافه کرد که براساس آمار تعداد بازدیدکنندگان از این شبکه اجتماعی بیشتر از سایر شبکههای اجتماعی چون توئیتر عنوان میشود. همچنین تا به امروز ردیت ششمین سایت پربازدیدکننده در جهان بوده است.
ردیت به زبان ساده یک سایت با مضمون اجتماعی است. سایتی که امروزه از آن بیشتر با عنوان شبکه اجتماعی یاد می شود. کاربران با عضویت در این شبکه اجتماعی قادرهستند اخبار خود شامل متن، تصویر و لینک را ارسال نمایند. هر پست یا خبری که از سوی کاربر اینترنتی در این سایت وارد می شود توسط دیگر کاربران رای داده می شود. به عبارتی پست تایید یا ردّ میشود.
اصطلاحا به این کار ارائه رای مثبت یا منفی گفته می شود. در واقع در این بخش تعداد آرا کاربران اهمیت ههر پست یا خبر را در صفحه مشخص می کنند. هر پست خبری بسته به تعداد آرایی که کسب میکند جایگاه می گیرد. به عبارتی اگر تعداد آراء مثبت به دست آمده بالا باشد به عنوان محبوب ترین پست در صفحه اصلی قرار میگیرد و برعکس اگر تعداد آرا منفی بالا باشد در پایین ترین رده قرار گرفته و شانس دیده شدن آن توسط بقیه کمتر می شود.
درخاتمه باید تصریح کرد؛ پستهای ارسالی کاربران براساس موضوعهای مختلف مانند اخبارعلمی، فیلم، بازیهای ویدئویی ، موسیقی ، کتاب، تناسب اندام، غذا، اشتراک تصاویر و غیره تقسیم بندی میشوند. به هر کدام از این موضاعات اصطلاحا ساب ردیت گفته میشود همچنین به کاربران این سایت هم اصلاحا ردیتور گفته میشود. مشاهده پستهای منتشر شده در ردیت نیازی به حساب کاربری ندارد اما گذاشتن پست و رای دادن به پست های دیگران مستلزم ایجاد حساب کاربری در سایت می باشد. ثبت نام در ردیت رایگان و بدون نیاز به پست الکترونیک است. عضویت در سایت ردیت کلی نیست به عبارتی باید در هر بخش یا موضوع یا همان ساب ردیت جداگانه عضو شوید.
مقالات پربازدید این هفته :
تکنیک بک آپ گرفتن از اینستاگرام در چند ثانیه
خانه بات در شبکات اجتماعی :
لینکدین – اینستاگرام – فیسبوک
طراحی شده با عشق توسط شرکت طراحی سایت کد ایران